homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"-7

#115 2008-03-26 16:31:13

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"

Citesc cele spuse de voi aici si ma bucur atat de mult ca mama mea nu e asa. De cele mai multe ori cand ii spun ca plec la iubi ma intreaba singura daca vin sau nu acasa. Nu asteapta sa ii spun eu. Singura pretentie pe care o are este sa o sun sa ii spun ce-i cu mine ca sa nu isi faca griji. Este constienta ca am capul pe umeri si nu am dezamagit-o niciodata. Probabil de aici increderea pe care o are in mine. Si nici nu mai am 20 de ani ... si nici iubi ....

Fericita mamica de Aida Maria!

#116 2008-03-26 16:33:51

Paws
Sr. member
De la: everywhere and nowhere
Inregistrat: 2008-02-28

c bn ti-o fi andreea smile si mama are incredere in noi, dar la ea e faza k "c zic ceilalti". p mn sincer nu m intereseaza parerea celorlalti, dak nu ma cunosc.

Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !

#117 2008-03-26 16:37:59

andreea_andy2
Moderator

Mama nu a pus niciodata pret pe parerea celor din ajur. Atata timp cat am avut grija de mine, m-am protejat eficient si mai ales, atata timp cat m-a vazut fericita totul a fost ok. Nu vreau sa ma laud, dar niciodata nu i-am dat motive sa se indoiasca de mine. Intotdeauna am discutat despre tot ce se poate. Chiar si cand aveam pareri contrare vis-a-vis de un lucru, am stat si am discutat si impreuna am gasit o cale de mijloc asa incat sa fim amandoua multumite. Pot sa ma laud cu faptul ca eu si mama mea suntem mai intai prietene si apoi mama si fiica.

#118 2008-03-26 16:53:50

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

mama deja nu mai are treaba,s-a obisnuit... deja de vineri seara ma intreaba "cand vii maine?" sau imi zice "vino maine mai repede,k avem ceva treaba"... desi la inceput zicea k ea nu are nik impotriva,dar ce zic vecinii...ca am numai vecini batrani,cu gandire comunista...si imi pare rau de mama,k ea trebuie sa suporte tot felul de aluzii din partea vecinilor cum ca "ce curve sunt fetele din ziua de azi!nu credeti,doamna?" sau "ce curvasarai e in blocul sta,nu doamna?" si nah...nu am ce-i face. crap de nervi cand aud ce aluzii de kk fac... dar mai putin si ma mut si scap de comunistii asta putrezi.
si eu cu mama suntem prietene big_smile

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-26 16:54:48)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#119 2008-03-26 16:57:44

Paws
Sr. member

doamne, GreenBubbles, c oameni tampiti. nu inteleg c ii intereseaza p ei d altii. l mn in bloc sunt doar 2barfitoare, dar nu zic nici chiar asa. oricu, iubi meu a dormit l mn doar knd era plecata mama. in rest, nici nu indraznesc s o intreb dak ne lasa, k stiu c scandal m asteapta. dar mkr s m lase s dorm l el sad de park sta cnv cu ochii p vizor si noteaza knd intram noi in casa si cand iesim. cum ai reusit s o convingi ? grater((((

Ultima oara a fost editat de Paws (2008-03-26 16:58:15)

Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !

Publicitate

loading...

#120 2008-03-26 17:13:06

GreenBubbles
Insomniac member

"mami...stii...vreau sa vb ceva cu tine...asculta mai intai si dupa aia raspunde calm si frumos... aminteste-ti k si tu ai fost d varsta mea,bine? stii,vreau sa dorm la puiu diseara...hai te rog,ma lasi?vin devreme,promit!" cam asta am facut. da,vecinii mei is comunisti rau. am o femeie in bloc care dak ma vede singura ma saluta,ma intreaba ce mai fac,ce mai face mama,cum e cu scoala,etc. cand is cu iubi trece p langa mine ca si cum as fi invizibila,pot sa o salut de 1000 de ori k tot nimic... sunt batrani si nu au ce face decat sa barfeasca. plus k acum vreo 10 ani (dak nu mai mult) am avut in bloc o fata ce a avut mai multi prieteni si a ramas gravida si a facut copil din flori.probabil cred k si eu sunt asa...fuck `em

#121 2008-03-26 17:18:46

Paws
Sr. member

d cand nu am mai luat-o p mama cu discutii d astea rotfl dar o s incerc si asta

#122 2008-03-26 17:31:01

GreenBubbles
Insomniac member

bafta big_smile puss

#123 2008-03-26 17:38:01

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

lol din pacate eu nu pot avea o discutie deschisa cu a mea(nici ca am mai incercat pe acest subiect de cand v-am mai scris pe la inceputul anului).dar uneori e f sarita de pe fix desi stau in casa cam 70%din timp,restul de 20%la facultate si restul de 10%afara la plimbari si/sau restaurant.si citind ce ziceti voi de vecini,ce bucuroasa sunt ca nu stau la bloc lol

#124 2008-03-26 20:37:59

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

just-me a scris:

o noapte intreaga sa te uiti la filme nu prea merge tongue.
eu ii spuneam ca dorm la o colega ,dar niciodata nu i-am zis adevaru ca ar lua foc

la fel am spus si eu mereu..e imposibil sa discut cu ai mei asa ceva..m-ar arunca de la balcon !rotfl

#125 2008-03-26 21:52:12

loredana_tatiana
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2007-10-02

Mie mi-e rusine parca sa le cer voie sa dorm la el...chiar daca de cele mai multe ori chiar am dormit.Despre ultima data cand am dormit la el parintii stiu ca am dormit in alta localitate din lipsa unui mijloc de transport.
Oricum i-am promis prietenului meu ca imi anunt parintii data viitoare cand raman la el,daca nu fac asta ii suna el si nu cred ca ar fi pozitiv raspunsul.

It's over!

#126 2008-03-27 08:39:10

AiluJ
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-02-27

hai sa le iau putin apararea parintilor, desi cateodata nu ma lasa nici pe mine sa dorm la iubirea mea smile deci, tata imi mai spune sa am grija ca daca ma duc des la el acasa sa dorm poate cand o sa ne despartim o sa zica parintii lui ca toata ziua i-am stat p cap, ca nu l-am lasat deloc sa respire (desi amandoi voiam chestia asta). si sa stiti ca a avut mare dreptate ca eu asa am patit cu fostul prieten, la care am fost la tara si dupa c ne-am despartit(el mi-a dat papucii ca m-a insela si nu mai suporta gandul neutral) parintii lui si el au zis k m-am dus acolo numai ca sa dorm cu el, ca am dormit singuri in aceeasi camera etc.....deci stiu si parintii astia c vorbesc......acuma apropo de vecini, eu nu stiu de ce nu isi pot vedea la viata lor, sper sa ma mut si eu la casa sad

#127 2008-03-27 08:47:56

andreea_andy2
Moderator

Tot mai bine face mama ca nu baga in seama spusele vecinilor. Chiar se ia de ei daca fac comentarii deplasate la adresa mea si a relatiei mele. Mama nu vrea decat sa ma vada pe mine fericita. Si pentru asta uneori se poarta ca o leoaica ... musca din toti pentru fericirea copilului ei.

#128 2008-03-27 09:53:57

AiluJ
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-02-27

ca majoritatea mamelor smile
si ai mei mai au unele scapari din cauza vecinilor, dar le trece ca le zic eu ca se contrazic.odata imi zic sa fac ce vreau in viata mea fara sa ma intereseze de ce spun ceilalti si pe urma zic: apai nu dormi la el ca ce zic vecinii lui.....offf

#129 2008-03-27 13:08:20

delly
New member
Inregistrat: 2008-01-09

spre norocul meu  nu trebuie sa le cer bilet de voie parintilor sa dorm la prietenul meu pt ca sunt la facultate in alt oras ...deci treaba e ok si pot sa petrec cu el destul de mult timp...am libertate big_smile

#130 2010-01-16 17:30:10

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

Mie nu mi-e rusine atunci cand ii cer voie sa dorm la el, ci dimineata cand ajung acasa... aa..si un mic detaliu big_smile Cu mama imi permit asa cat de cat sa-i cer voie, dar tata...never ever sad

#131 2010-01-16 18:04:12

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Eu sunt cu prietenul meu de 2 luni de zile, iar ai mei stiu ca am dormit la el inca din prima seara cand ne-am combinat. El sta la camin, singur, si dormeam pe la al cand aveam cursuri la aceeasi ora ziua urmatoare.

De cand m-am mutat la casa, a stat la mine vreo 5 nopti lol

#132 2010-01-17 14:42:15

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu aveam 22 de ani cand l-am cunoscut pe actualul si tot atatia cand am dormit la el prima data. (Inainte cu altii au fost alte treburi)
Funny story:
Ii zic la mama: "Auzi, mami, intr-o zi am jucat scrabble cu X pe pedepse si a pierdut si acuma pedeapsa e sa-mi aduca micul dejun la pat, asa ca o sa dorm la el intr-o zi". "Bine."
Dupa cateva zile, urma sa ma intalnesc cu el si in ziua cu pricina ninsese foarte tare, mama era socata ca umblu eu cu masina pe ninsoare si-mi zice: "Stii ce, daca tot te duci, mai bine stai acolo pana dimineata ca sa nu ramai in zapada la miezul noptii sa ne chemi sa te scoatem."

Problem solved big_smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#133 2010-01-20 14:56:17

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

eu mai intai am stat de paste la el in primul an cand ne-am cunoscut big_smile.  sincer imi venea greu sa le zic ca dorm la el mai ales sa-i intreb daca ma lasa, la fel cand am plecat prima data la mare impreuna a trebuit sa mint ca merge si sora lui cu noi smile. oricum abia dupa 2 ani s-au obisnuit cu ideea. acum nu mai sunt probleme de genul asta.si eu le mai ziceam verzi si uscate, cum ca mergem la nu stiu ce petrecere la nu stiu ce zi onomastica.

Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2010-01-21 11:08:14)

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.